Serendipiteit management

Serendipiteit management

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Serendipiteit biedt kansen als u het juiste management voert. Maak gebruik van software om te leren omgaan met het onverwachte of onbekende. Serendipiteit houdt in dat er een positief gevolg is van een handeling, terwijl u een andere verwachting had van die handeling. Een voorbeeld: u doet een investering in uw bedrijf en verwacht hierdoor een boost van de verkoop van een bepaald product. Maar wat gebeurt er? De verkoop van een ander product krijgt ook een boost. Dit toeval kan uw bedrijf naar een hoger plan tillen. Maar hoe bereikt u een dergelijk effect. Door ruimte te geven voor serendipiteit binnen het management van uw bedrijf, vergroot u de kans op deze positieve vorm van toeval.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Hoe geeft u serendipiteit de ruimte met goed management?

Om te profiteren van serendipiteit heeft u eigenlijk maar één ding nodig: de juiste vorm van management. Er moet binnen uw bedrijf ruimte ontstaan om te experimenteren en voor het maken van fouten. Dan ontstaat er ook ruimte voor toevalligheden en dat vergroot de kans om te profiteren van serendipiteit. Hoe Plans4All u hiermee kan helpen? Door u te voorzien van goede adviezen. Zo helpen we u om serendipiteit management te introduceren binnen uw bedrijf. Wanneer deze vorm van management op een goede manier geïntroduceerd wordt, bestaat deze uit de volgende aspecten:

  • U heeft zicht op alle aspecten van uw bedrijf, zodat u op tijd kunt ingrijpen wanneer dat nodig is.
  • U vergroot kansen en verkleint risico’s door deze manier van werken. U geeft ruimte voor toevalligheden, maar houdt alles goed in de gaten, zodat dingen altijd goed gaan.
  • Doordat er een goede supervisie is, ziet u direct hoe u efficiënter kunt werken. Dit verhoogt uw ROI en u werkt op een gezondere manier. U ziet namelijk waar risico’s liggen en hoe u uw collega’s kunt beschermen tegen bijvoorbeeld burn-outklachten.
  • U ontdekt meer kansen, waardoor u meer kunt innoveren en minder verspilt.
  • U kunt beter samenwerken met collega’s en andere bedrijven .

Ontdek hoe wij u helpen

Wij helpen u graag met het implementeren van een manier van management waarin serendipiteit de ruimte krijgt. We onderzoeken hoe u dit beginsel de ruimte kunt geven in uw bedrijf, terwijl u wel uw doelen haalt. Dit kunt u ook zelf doen dankzij de informatie die wij u bieden. Geeft u het toeval ook de ruimte in uw bedrijf, neem dan contact met ons op via mail@plans4all.com.