Serendipiteit software

Serendipiteit management

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Serendipiteit is een steeds meer voorkomende term binnen de zakenwereld, en er wordt ook steeds meer software ontwikkeld om met serendipiteit te werken. Maar wat is serendipiteit eigenlijk? Dit begrip houdt in dat u bruikbare kansen ontdekt, terwijl u op zoek bent naar iets totaal anders. waarvan u eigenlijk niet wist dat u ernaar op zoek was. De software van Plans4All maakt deze kansen inzichtelijk zodat u hier tijdig op in kunt spelen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Profiteer van de basis van serendipiteit met onze software

De basis van serendipiteit is gelegd in de wetenschap van honderden jaren geleden. Wetenschappers waren toen op zoek naar de oplossing voor een bepaald probleem, maar ze vonden vervolgens de oplossing van een ander probleem. Een bekend voorbeeld is de ontdekking van Amerika door Christoffel Columbus, die verwachtte dat hij Indië had ontdekt, maar een totaal ander continent, Amerika dus, ontdekte. Dit fenomeen werkt ook in bedrijven. Met onze software kunt u ook gebruikmaken van het beginsel van serendipiteit. U kunt uw hele bedrijfsvoering doorlichten met onze software, zodat u erachter komt waar serendipiteit u kansen biedt.

Vraag om uitleg aan onze experts

Wilt u meer weten over het beginsel van serendipiteit, en hoe software u kan helpen gebruik te maken van dit beginsel? Neem dan contact met ons op, want onze experts vertellen u er graag alles over. U bereikt onze experts door een e-mail te sturen naar mail@plans4all.com.