Blue sky index

Ontdek serendipiteit met Blue Sky Index

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Plans4All uit Breda werkt met een intern belonings- en waarschuwingssysteem op basis van serendipiteit, de Blue Sky Index. Om vast te stellen hoe u kunt profiteren van het serendipiteitsbeginsel, kunt u een Serendipity Analyse laten uitvoeren. Zo profiteert u met serendipiteit van de toevalligheden die u tegenkomt tijdens het ondernemen. Op deze manier kunt u op een optimale manier samenwerken met collega’s. Echter kunt u volgens de beginselen van deze werkwijze ook beter samenwerken met andere organisaties en stakeholders. Zo kunt u de ROI van uw organisatie verhogen en kunnen uw medewerkers veiliger en gezonder werken, omdat uw werk beter gepland wordt. Zo profiteert iedereen binnen uw bedrijf als u werkt volgens de beginselen van de Blue Sky Index. Deze zijn overigens simpel te implementeren in uw bedrijf. Deze werkwijze kan tevens als toevoeging dienen op uw huidige werkwijze. Over deze voordelen leest u in het gelijknamige boek Blue Sky Index. De werkwijze van Plans4All aangaande serendipiteit is volledig op basis van deze werkwijze. U kunt nu gratis een half jaar ontdekken wat serendipiteit voor uw bedrijf kan doen, door middel van onze add on-software op uw systemen. Zo komt u tot 100% projectbeheersing.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Volg onze training om de beginselen van de Blue Sky Index te leren kennen

Om onze projectmanagementtools, waarmee u overigens ook diverse planningen kunt maken, goed te leren kennen, volgt u onze online training van een uur. Hierin worden alle ins en outs van het serendipiteitsbeginsel volgens de Blue Sky Index uit de doeken gedaan. Zo gebruikt u onze software straks optimaal. Op deze manier ontdekt u alle kansen die uw bedrijf ten deel kunnen vallen middels het serendipiteitsbeginsel. Overigens bieden wij nog veel meer dan de beginselen van de Blue Sky Index. Wij helpen u ook graag met het beter plannen van uw werkzaamheden. Wij hebben diverse planningstools, die afgestemd kunnen worden op de bedrijfstak waarin u actief bent, zoals de bouw of andere industrieën.

Schrijf u in voor onze online training

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijke voordelen van de Blue Sky Index? Wilt u weten wat dit beginsel, gecombineerd met goed kansenmanagement, voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u het boek ‘Blue Sky Index’ gelezen, of wilt u meer weten over dit concept? Schrijf u dan in voor onze online training. Wilt u vooraf meer weten? Stuur dan een e-mail naar mail@plans4all.com.