Veiligheid verhogen

De veiligheid in uw bedrijf verhogen met software

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Met de software van Plans4All kunt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers verhogen. Hoe dat werkt? Dat leggen we u graag uit. De veiligheid van uw medewerkers gaat niet alleen over het feit of ze een veilige werkplek hebben ten aanzien van inbraakbeveiliging, risico op brand en ongelukken en andere fysieke veiligheid. Het gaat veel verder dan dat. Zeker wanneer u werkt bij bijvoorbeeld een kerncentrale, of aan de bouw van een bedrijfspand. Extra veiligheidsmaatregelen zijn dan vaak vereist. Het is dan belangrijk dat u werkt met softwareoplossingen die de veiligheid verhogen. Dit is ook het geval wanneer u verantwoordelijk bent voor het onderhoud aan gebouwen en industriële installaties.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Hoe kunt u de veiligheid verhogen met onze software?

U denkt er misschien niet aan, maar het verhogen van de veiligheid doet u niet alleen door het treffen van maatregelen zoals beschermende kleding en valbeveiliging. Planning speelt ook een belangrijke rol. Door een goede en strakke planning waar vooraf goed over is nagedacht, weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zo bekende en onbekende risico’s beheersen, en eventuele problemen al direct zien aankomen. Zo kunt u er al iets aan doen, voordat de problemen zijn ontstaan. Dat zorgt niet alleen voor een sneller werkproces, maar ook zal dit de veiligheid verhogen. U ziet namelijk direct waar eventuele veiligheidsproblemen gaan ontstaan tijdens uw project, zoals een bouwtraject. Deze kunt u ook direct ondervangen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze planningssoftware en wilt u ook betere planningen maken? Wilt u bijvoorbeeld de veiligheid tijdens uw werkzaamheden verhogen? Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen in uw situatie. Stuur daarom voor het beste advies een e-mail naar mail@plans4all.com of laat van u horen via ons contactformulier, waarmee u ook een gratis proefperiode aanvraagt van onze demo.