Serendipiteit

Serendipiteit: profiteer van toevalligheden

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Binnen steeds meer bedrijven is er tegenwoordig ruimte voor serendipiteit. Kort gezegd wordt er in deze bedrijven een bedrijfscultuur gecreëerd waarin er ruimte is voor toevalligheden. Dit heeft als voordeel dat er ruimte is om ‘per ongeluk’ een positieve ontdekking te doen. Een voorbeeld: bij de ontdekking van penicilline was de uitvinder Alexander Fleming eigenlijk onderzoek aan het doen naar schimmels, toen hij ontdekte dat één van deze schimmels andere schimmels aanviel, waardoor deze als medicijn gebruikt kon worden.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Laat een analyse maken van serendipiteit binnen uw bedrijf

Wilt u laten berekenen welke kansen serendipiteit voor uw bedrijf brengt, en wilt u hier een analyse voor laten maken? Plans4all gebruikt software dat deze analyse voor uit kan voeren. Het biedt u compleet inzicht in de onbekende en onverwachte kansen. Wij berekenen graag welke kansen er voor u zijn als het om serendipiteit gaat. We bekijken zo hoe u ruimte kunt geven aan serendipiteit management, zonder de controle te verliezen. U ontdekt waar de kansen liggen en door alles in de gaten te houden, ziet u ook direct waar u moet bijsturen. Alle adviezen hierover worden gepresenteerd door onze specialisten in een analyse over wat serendipiteit voor uw bedrijf kan betekenen. We bekijken bijvoorbeeld waar de onverwachte kansen liggen. Ook berekenen we wat serendipiteit financieel voor uw bedrijf in de infrastructuur of bijvoorbeeld de overheid betekent.

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u binnen uw bedrijf ook ruimte creëren voor het beginsel van serendipiteit? We helpen u graag met een uitgebreide analyse op het gebied van serendipiteit. Onze experts berekenen ook graag wat een goede planning voor uw bedrijf kan doen. Ook dat helpt om meer uit uw bedrijf te halen. Neem hiervoor contact met ons op via mail@plans4all.com.